Clinici din Grecia

medimall grecia

Despre Medimall Atena – sanse de reusita

Clinica Medimall a fost infiintata din dorinta de a ajuta cuplurile care se lupta cu infertilitatea. A fost deschisa in 2008 de o echipa de medici cu experienta indelungata in reproducerea umana asistata si care se bucura de recunoastere profesionala in acest domeniu.

Clinica dispune si de o banca proprie de material genetic, cu zeci de fenotipuri diferite, de femei si barbati cu caracteristici ce pot fi similare cu ale dumneavoastra. 

 

Grecia este una dintre cele mai cautate tari de catre cuplurile care isi doresc un copil prin metode de reproducere asistata. Rata cumulata de succes pe fertilizare in vitro, certificata de institutiile de specialitate, este de peste 80%. 

Clinica este condusa de dr. Georgios Xydias, seful Departamentului de Fertilizare in Vitro. Cupluri din multe alte tari, cum ar fi Italia, Franta, Spania, Marea Britanie, Romania, Germania, Bulgaria, chiar si din Australia sau SUA, aleg Clinica Medimall pentru a obtine o sarcina. Medicii nostri colaboratori aleg Medimall pentru procedurile de fertilizare in vitro cu ovocite donate si embrioni donati. 

Avantajele unei proceduri FIV la Medimall

Principalul motiv pentru care medicii nostri aleg clinica Medimall este faptul ca folosesc ovocite proaspete si nu exista lista de asteptare. Acest lucru este valabil atat pentru programele cu ovocite sau embrioni donati, cat si pentru cea de mama-surogat. Preturile serviciilor sunt competitive, iar clinica are si un program prin care unui cuplu i se pot returna banii pentru procedura, in anumite conditii. Rata de reusita in cazul pacientelor din Romania care au mers la Medimall pentru fertilizare in vitro cu ovocite donate este de peste 80%. 

Disponibilitate 

De la momentul indicatiei dumneavoastra pentru fenotipul dorit, pana in momentul in care materialul genetic care corespunde este disponibil, nu depaseste 15-20 de zile.

Aplicatie pentru a afla sansele obtinerii unei sarcini

Clinica Medimall a dezvoltat o aplicatie care le poate ajuta pe femei sa afle sansele de a obtine o sarcina. Pregnancy Probability poate fi descarcata pe orice smartphone, din Google Play Store, pentru 1,89 euro. Utilizatoarele completeaza in aplicatie data nasterii si valoarea AMH (analiza de sange care arata rezerva ovariana). Pe baza acestor date, aplicatia calculeaza procentul de reusita in obtinerea unei sarcini prin diverse metode: pe cale naturala, inseminare artificiala, fertilizare in vitro fara medicatie de stimulare sau cu acest tip de medicatie.

Despre Institute of Life Atena - cine suntem

Institute of Life a fost infiintat in cadrul IASO, un spital de maternitate si ginecologie de top din Grecia si una dintre cele mai mari si mai avansate unitati de reproducere asistata din Europa. Scopul nostru este de a oferi incredere cuplurilor care vin la noi, folosind cea mai recenta si mai avansata tehnologie si realizand terapii si tehnici inovatoare, in conformitate cu cele mai inalte standarde.

Echipa Institute of Life

La Institute of Life, am reunit o echipa de oameni de stiinta care este pregatita pentru a gestiona cele mai dificile cazuri. Pe baza cunostintelor  valoroase si a experientei indelungate, echipa noastra foloseste cea mai recenta tehnologie si aplica tratamente inovatoare, asigurand cele mai bune rezultate posibile pentru cupluri, din punct de vedere calitativ, in conditii extrem de sigure.

Principalul nostru avantaj, considera cei de la Institute of Life, sunt cunostintele profunde si experienta echipei noastre stiintifice. Tratamentele individualizate pe care le oferim, cuplate cu cele mai moderne metode de reproducere asistata, au dus la cele mai bune rezultate posibile, cu rate de succes remarcabil de mari.