Ovocite Donate

ovocite donate tratament

Alaturi de voi, in minunata calatorie a maternitatii

Sute de paciente si cupluri si-au implinit visul alaturi de noi. Multi dintre copii sunt azi adolescenti. Alte paciente vin chiar acum la monitorizarea sarcinii, la medicii care le-au facut procedura FIV sau care le-au asistat, in clinicile din Romania si Grecia.

Apelarea la FIV cu ovocite donate a fost sansa noastra de a avea o familie. Aici, am intalnit exact oamenii de care aveam nevoie si care ne-au acordat tot sprijinul, intr-o perioada in care ne pierdusem orice speranta. Fara ajutorul lor, cel mai probabil ca azi nu am mai fi trait bucuria de a fi parinti.
cat costa fiv cu ovocite donate in romania
Ioana Vasile
Pacienta

Esti in cautarea unor specialisti cu experienta care sa te ajute sa obtii sarcina  cu ovocite donate? Ai ajuns unde trebuie. Apeleaza la medicii clinicilor noastre partenere, fie ca vrei sa faci FIV cu ovocite donate in tara sau in strainatate.

In functie de zona in care te afli, programeaza chiar acum o intalnire la:

Alaturi de specialistii nostri, vei lua decizia potrivita, astfel incat sa iti maximizezi sansele de a deveni mama/tata.

Rata ridicata de succes

Numarul mare de femei care au devenit mame vorbeste de la sine. Rata cumulata de obtinere a sarcinii ajunge si depaseste 80%. Despre cifre, poti afla mai multe aici.

 • Medici cu peste 20 de ani de experienta in tratarea problemelor de fertilitate si obtinerea sarcinii, in unitati medicale de stat si private, in Romania si in Grecia.
 • Deschiderea catre pacient: esti tratat cu empatie, informat despre fiecare pas pe care urmeaza sa il parcurgi, asistat in permanenta. Si asta fie ca vrei sa faci FIV in tara sau in strainatate, respectiv in Grecia, tara cu traditie in proceduri de reproducere umana asistata medical si cu o legislatie foarte bine pusa la punct.
 • Costuri transparente, printre cele mai scazute tarife practicate in alte state europene.

Servicii oferite pentru ca tu sa obtii sarcina

In functie de optiunile tale, iti venim in ajutor cu posibilitatea de a apela la:

Apelarea la FIV cu ovocite proaspete iti maximizeaza sansele de obtinere a sarcinii, care ajung la aproximativ 80%. Procedura este practicata mai mult in strainatate, pentru ca in Romania, din cauza legislatiei, procesul este unul extrem de lung si complicat, fiind necesara aprobarea din partea Agentiei Nationale de Transplant. Despre toate aceste aspecte, poti afla mai multe aici.

In aceste conditii, poti apela la FIV cu ovocite proaspete in strainatate, respectiv in Grecia, tara cu traditie in proceduri de reproducere umana asistata medical si cu rate ridicate de obtinere a sarcinilor.

Sansele de obtinere a sarcinii sunt astfel maximizate, deoarece:

 • donatoarele de ovocite sunt tinere, cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani;
 • sunt nefumatoare, au un stil de viata sanatos, iar inainte de a dona, trec printr-un screening medical riguros. Pot dona anonim sau cu identitate asumata. Donatoarele sunt recompensata si primesc o indemnizatie de 1.700 euro. In mod similar, indemnizatia donatorului de sperma este de pana la 700 euro, potrivit legislatiei din Grecia.

De asemenea, clinicile partenere din Grecia, respectiv:

 • Medimall – al carui site in limba romana il poti accesa aici
 • Institute of life – pe care il poti accesa aici

iti pun la dispozitie o baza de date cu donatoare de ovocite si donatori de sperma, din care poti alege, in functie de caracteristicile tale si ale partenerului sau in functie de preferinte. 

La clinicile partenere din Grecia, testul pozitiv de sarcina pe embrion transferat este de 85%, in timp ce rata de sarcina clinica este mai mare de 65%, la o prima procedura. Pentru a treia procedura, rata de succes depaseste 80%. Rata crescuta de obtinere a sarcinii se datoreaza, in principal:

 • testarii riguroase a fertilitatii donatorilor
 • procesului de obtinere si conservare a ovulelor si spermei
 • procedurii realizate exclusiv de catre ginecologi, biologi si personal specializat, cu o vasta experienta
 • folosirii de tehnici si produse care respecta reglementarile europene

Comparativ cu ovocitele proaspete, optiunea iti diminueaza sansele de obtinere a sarcinii. Si asta din cauza faptului ca materialul genetic trece prin procesul de congelare-decongelare, ceea ce il face mai putin viabil.

Vei putea face procedura in tara, cu medici ai Ana Medical Center sau Dacia Medical Center, in functie de optiunile tale. Benefiezi de toata experienta si suportul echipei medicale, pe care ti le pun la dispozitie, astfel incat, din acest punct de vedere, sa ai sanse maxime sa obtii sarcina. Tot ei sunt cei care se asigura ca pachetul tau de ovocite congelate este receptionat si pastrat in siguranta. Materialul genetic il poti comanda din tari precum Cehia, Spania, Grecia, Danemarca sau Ucraina.  

Pretul unui ovocit congelat porneste de la 450 de euro, cu provenienta din Ucraina, si poate ajunge pana la 600 de euro, cu provenienta din Danemarca. Pentru alte informatii legate de costuri, poti suna la Dacia Medical Center (0766 536 553) sau la Ana Medical Center (0733 550 055) sau poti accesa Costuri FIV Ovocite Donate/Embrioni Donati in Grecia

 

Daca statusul tau de sanatate si al partenerului nu permit sa apelezi nici la FIV cu ovocite donate proaspete si nici FIV cu ovocite congelate, iti punem la dispozitie si varianta de FIV cu embrioni donati si mama surogat. Daca ai ajuns pana aici, cu siguranta, aceste variante iti sunt cunoscute. Iti oferim sprijinul de care ai nevoie pentru a face aceast tratament pentru obtinerea sarcinii intr-una din clinicile noastre partenere din Grecia, unde poti opta pentru transferul a 1 sau 2 embrioni.

selectare embrioni donati

Costuri

Pretul este in jur de 6.000 de euro. In cazul in care procedura nu este una cu succes ori va doriti o noua sarcina si avem embrioni congelati, costul este in jur de 1.500 de euro pentru al doilea embriotransfer. 

Precizam faptul ca donatoarele de la care provin ovulele sunt anonime, ofera ovulele benevol sau in mod altruist. Conform legii elene, donatoarele trebuie sa aiba varsta intre 18 si 33 de ani. Ele sunt selectate dupa criterii medicale stricte. Limita maxima de varsta pentru a fi receptoare de ovocite donate este de 54 de ani in momentul transferului de embrioni. 

Timp de 10 ani, am incercat tot ce se putea pentru a ramane insarcinata, urmand recomandarile a nenumarati specialisti. Refuzam sa iau in calcul apelarea la FIV cu ovocite donate, avand nenumarate temeri si indoieli. Dupa ce am ajuns pe Ovocite Donate, am inteles exact cu stau lucrurile. M-am hotarat rapid si am obtinut sarcina dupa primul FIV. Multumesc pentru ca ati facut posibil acest lucru!
FIV pentru infertilitate din cauze necunoscute
Pacienta

Te-ai decis? Pasii pe care trebuie sa ii urmezi

Programeaza-te chiar acum pentru o consultatie!

Lasa-ne un mesaj si te contactam noi.