Femeile care au o rezerva ovariana scazuta sau de o calitate necorespunzatoare isi pot vedea visul de a deveni mame implinit. La fel se intampla si in cazul femeilor aflate la menopauza. Daca sarcina nu apare pe cale naturala si in conditiile de mai sus, probabilitatea este scazuta sau inexistenta, se poate recurge la fertilizare in vitro cu ovocite donate. Iti explicam care este rata de succes pentru FIV cu ovocite donate si cum alegi cea mai buna optiune pentru tine in termen de clinica, tara si echipa de specialisti.
Rata de succes pentru FIV cu ovocite donate
In Europa, exista nenumarate clinici specializate in reproducere umana asistata. Astfel, poate deveni coplesitor atunci cand ai de ales tara si clinica in care urmeaza sa iti implinesti visul. Un lucru esential de care trebuie sa tii cont este rata de succes a procedurii. Una dintre cele mai mari rate de succes din Europa, pentru FIV cu ovocite donate, este in Grecia. Peste 73% din tratamentele realizate aici s-au finalizat cu succes.
Unul dintre cele mai mari avantaje pe care il ai atunci cand optezi pentru clinicile din Grecia este ca procedura se realizeaza cu precadere cu ovocite proaspate. Asadar, rata de succes este mai mare comparativ cu cea de FIV cu ovocite congelate. Cifrele arata ca sansele de a obtine o sarcina sunt cu 9 pana 12% mai mari in cazul FIV cu ovocite proaspete.
Medicii nostri colaboreaza cu unitati medicale de renume din Grecia. Acestea folosesc cu precadere ovocite de cea mai buna calitate si nu exista liste de asteptare. Clincile partenere au o rata cumulata de succes de peste 80% la trei embriotransferuri. In cazul unui singur tratament, sansele de reusita sunt mai mici, asa cum este si firesc, dar destul de mari comparativ cu FIV cu ovocite proprii, intre 55 si 65%.
Spania este si ea in topul celor mai mari rate de succes din Europa. Dezavantajul principal insa este distanta mare si costurile ridicate in ceea ce priveste transportul si cazarea. In clasament se mai afla Ucraina, Cehia si Cipru, potrivit statisticilor.
Factori care influenteaza rata de succes a FIV cu ovocite donate
Succesul procedurii tine de mai multi factori, iar unul dintre cei mai importanti este cauza infertilitatii. Daca este vorba despre varsta inaintata a pacientei, trebuie analizate ratele de succes in functie de fiecare categorie de varsta. Daca este vorba despre o afectiune a aparatului reproducator, ai nevoie de investigatii specifice, iar specialistii te vor indruma catre cea mai buna clinica.
Fertilizarea in vitro cu ovocite donate le este recomandata femeilor care au trecut de 40 de ani si a caror rezerva ovariana este “pe sfarsite”. Procedura este indicata si femeilor care, din cauza unor probleme medicale, nu pot concepe pe cale naturala. Citeste si Ovocite donate, singura sansa la 46 de ani. Povestea Mirelei.
FIV cu ovocite donate nu este influentata decisiv varsta femeii care primeste embrionul sau embrionii, dupa caz. Practic, este ignorat ceasul biologic la femeile de peste 40 de ani. Vesti bune! Conform noilor reglementari elene, in contextul pandemiei, varsta pana la care poate fi efectuata fertilizarea in vitro cu ovocite donate a fost extinsa pana la 52 de ani, cel putin pana la finalul anului 2022.
Experienta profesionala a medicului, extrem de importanta
Elementul-cheie al oricarei proceduri de reproducere umana asistata il reprezinta medicul. Experienta specialistului in infertilitate este esentiala pentru reusita unei astfel de proceduri: de la diagnosticarea infertilitatii, la pregatirea pacientei (Cum se realizeaza pregatirea endometrului pentru embriotransfer astfel incat sa se creasca sansele), pana la colaborarea cu cei mai buni embriologi pentru procedura din laborator.
Medicii cu care colaboram au o vasta experienta in domeniul reproducerii umane asistate si cunosc bine ce inseamna empatia in cazurile de infertilitate.
Te lasam sa-i cunosti si sa te convingi singura: Contact – Ovocite Donate! Pentru a obtine o programare, apeleaza cu incredere la numarul 0766 536 553 (Bucuresti) sau 0733 550 055 (Ploiesti).
4 Responses
Bună seara.Sînt Mihaela ,am 46 de ani ,la 28 de ani am avut o sarcină extrauterină ,am ramas fara trompa dreaptă ,de atunci am m-ai avut trei sarcini oprite din evolutie ultima la 38 de ani.Mă intereseaza procedura,vă rog să-mi spuneți si pretul.Multumesc si astept raspuns.
Buna seara. Puteti regasi mai multe detalii atat despre procedura si conditii, cat si despre costuri in https://www.ovocitedonate.ro/pret-ovocite-donate. Va stam la dispozitie pentru consultatie si pentru detalii care credeti ca va pot aduce mai multe clarificari.
Bună ziua! Avem posibilitatea de a alege sexul copilului ?
Buna ziua. Potrivit legislatiei europene in vigoare, alegerea unui embrion pe criteriu de sex este interzisa. Sigur ca testele genetice aplicate va pot spune sexul inainte de embriotransfer, dar acesta nu constituie un criteriu.