Despre Medimall Atena – sanse de reusita

succes 80% FIV ovocite donate sanse de reusita

Despre Medimall Atena – sanse de reusita

Clinica Medimall a fost infiintata din dorinta de a ajuta cuplurile care se lupta cu infertilitatea. A fost deschisa in 2008 de o echipa de medici cu experienta indelungata in reproducerea umana asistata si care se bucura de recunoastere profesionala in acest domeniu.

Peste 10 ani de activitate si peste 4500 de nasteri

Grecia este una dintre cele mai cautate tari de catre cuplurile care isi doresc un copil prin metode de reproducere asistata. In cei peste 10 ani de activitate in acest domeniu, Medimall IVF Clinic a inregistrat peste 4.500 de nasteri. Rata cumulata de succes pe fertilizare in vitro, certificata de institutiile de specialitate, este de peste 80%. 

Clinica este condusa de dr. Georgios Xydias, seful Departamentului de Fertilizare in Vitro. Cupluri din multe alte tari, cum ar fi Italia, Franta, Spania, Marea Britanie, Romania, Germania, Bulgaria, chiar si din Australia sau SUA, aleg Clinica Medimall pentru a obtine o sarcina. Medicii nostri colaboratori aleg Medimall pentru procedurile de fertilizare in vitro cu ovocite donate si embrioni donati.

Avantajele unei proceduri FIV la Medimall

Principalul motiv pentru care medicii nostri aleg clinica Medimall este faptul ca folosesc ovocite proaspete si nu exista lista de asteptare. Acest lucru este valabil atat pentru programele cu ovocite sau embrioni donati, cat si pentru cea de mama-surogat. Preturile serviciilor sunt competitive, iar clinica are si un program prin care unui cuplu i se pot returna banii pentru procedura, in anumite conditii. Rata de reusita in cazul pacientelor din Romania care au mers la Medimall pentru fertilizare in vitro cu ovocite donate este de peste 80%.

rata de succes FIV grecia medimall

Aplicatie pentru a afla sansele obtinerii unei sarcini

Clinica Medimall a dezvoltat o aplicatie care le poate ajuta pe femei sa afle sansele de a obtine o sarcina. Pregnancy Probability poate fi descarcata pe orice smartphone, din Google Play Store, pentru 1,89 euro. Utilizatoarele completeaza in aplicatie data nasterii si valoarea AMH (analiza de sange care arata rezerva ovariana). Pe baza acestor date, aplicatia calculeaza procentul de reusita in obtinerea unei sarcini prin diverse metode: pe cale naturala, inseminare artificiala, fertilizare in vitro fara medicatie de stimulare sau cu acest tip de medicatie.

Povesti de succes

Medimall IVF Clinic se afla in Atena, Grecia, in cladirea Pyrgos Athinon, la etajul 8, la distanta mica de spatii de cazare si mijloace de transport. Distanta pana la Aeroportul International Eleftherios Venizelos din Atena poate fi parcursa cu taxiul sau tramvaiul urban in aproximativ 45 de minute. Clinica are o suprafata totala de 800 metri patrati si respecta principii estetice si functionale pentru a asigura calitate, siguranta si ospitalitate.

Eleni Seitaridou: Dupa doua fertilizari in vitro esuate, un prieten de-al meu mi-a recomandat Medimall, unde am ramas insarcinata dupa prima procedura si am doi baieti sanatosi – Giorgos si Stavros.

Daca stiinta arata ca mai sunt sanse, atunci lasati-i pe specialisti sa le epuizeze pe toate, pana la ultima

Numele meu este Ropa Ioulia. Sunt asistenta medicala si aici este familia mea: sotul meu, Giannis Brianas, si cei doi copii ai nostri, Marilina si Stergios. Ne-am casatorit in 1998 si dupa un an de viata in doi, am decis ca ne dorim un copil, ca vrem sa devenim parinti. Nu a fost deloc usor, am suferit multe esecuri, am cautat ajutor in mai multe clinici. Apoi am decis sa mergem la dr. Xydias. Chiar de la prima intalnire m-a ajutat sa-mi recapat curajul de a incepe o noua procedura de fertilizare in vitro. Cand a venit rezultatul, nici nu-mi venea sa cred. A fost unul dintre cele mai fericite momente din viata mea.

Sotul, Giannis Brianas: Intreaga procedura si, mai ales, caldura cu care am fost tratati atat de medic, cat si de restul personalului din clinica, care a fost mereu aproape de noi, ne-au impresionat.
Ropa Ioulia: Cu oameni ca dr. Xydias, femeile au o sansa sa-si implineasca visul. Sotul, Giannis Brianas: As vrea sa recomand cuplurilor care isi doresc un copil sa aiba incredere in personalul clinicii si sa nu renunte la lupta. Daca stiinta arata ca mai sunt sanse, atunci lasati-i pe specialisti sa le epuizeze pe toate, pana la ultima.