Adresa sitului web este: https://www.ovocitedonate.ro.

Pentru a respecta cerintele stabilite in conformitate cu Legea nr. 190/2018 privind masuri de punere in aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) ovocitedonate.ro prelucreaza datele personale in scopurile specificate in aceasta informare, astfel:

 1. In cazul utilizatorilor site-ului:
 • date de contact (nume, prenume, data nasterii, numar de telefon, adresa de e-mail, localitatea de domiciliu) si eventualele date privind sanatatea furnizate prin formularul de contact
 1. In cazul utilizatorilor retelelor de socializare ale Societatii:
 • datele de identificare (nume ales pe reteaua de socializare, date de identificare si date de contact furnizate prin mesaje private sau comentarii de pe reteaua de socializare respective)
 1. In cazul pacientilor:
 • datele de identificare (numele complet, data nasterii);
 • datele de contact (ex.: numar de telefon, adresa, e-mail);
 • fotografii medicale;
 • date medicale, rezultand din diagnosticele anterioare si actuale
 • testimonial cu povesti ale pacientilor (cu acordul acestora) 
 1. Ce date personale colectam si de ce le colectam

Colectam datele personale pe care ni le furnizati in mod direct si voluntar, in vederea accesarii si utilizarii site-ului / retelelor de socializare, pentru a putea beneficia de serviciile medicale furnizate de clinicile colaboratoare. 

 • datele cu caracter personal/special furnizate de dumneavoastra – cum ar fi numele, varsta etc
 • datele de contact: adresa, adresa email si numarul de telefon
 • date cu caracter special – datele medicale care sunt necesare pentru accesarea serviciilor oferite, iar aceste date difera de la caz la caz in funcție de serviciile solicitate
 • orice date sau informații pe care le furnizați atunci cand ne contactați

Datele dumneavoastra cu caracter personal/special si cele ale persoanelor pentru care se solicita incheierea contractului de prestari servicii sunt colectate in scopul prestarii serviciilor de sanatate

 1. Colectam datele dumneavoastra cu caracter personal/special pentru a va contacta in legatura cu serviciile pe care le oferim:
 • este posibil sa va contactam prin email, telefon sau prin mesaje text. Metoda depinde de informatiile de contact care ne-au fost oferite.
 1. Durata de stocare a datelor 
 • Daca lasi un comentariu, comentariul si metadatele lui sunt pastrate pe o perioada nedeterminata. Asa putem recunoaste si aproba automat toate comentariile urmatoare in loc sa le tinem intr-o coada pentru moderare.
 • Pentru utilizatorii (daca exista) care se inregistreaza pe situl nostru web, stocam si informatiile personale pe care le furnizeaza in profilul lor de utilizator. Toti utilizatorii isi pot vedea, edita sau sterge informatiile personale oricand (dar nu isi pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea si edita aceste informatii.
 1. Ce drepturi ai asupra datelor tale

Daca ai un cont sau ai lasat comentarii pe acest sit web, poti cere sa primesti un fisier de export cu datele personale pe care le detinem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poti cere sa stergem toate datele personale pe care le detinem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligati sa le pastram in scopuri administrative, juridice sau de securitate.