Fertilizare in vitro in Grecia

Fiv in Grecia

Pentru cuplurile care isi doresc sa devina parinti, dar nu reusesc sa obtina sarcina pe cale naturala, reproducerea umana asistata devine singura optiune. Datorita sanselor mari de reusita si a legislatiei foarte bine pusa la punct, FIV in Grecia este una dintre cele mai bune alegeri.


Numarul tot mai mare al cuplurilor care aleg procedura de FIV in Grecia i-a determinat si pe medicii din Romania sa colaboreze cu clinicile de acolo.
Incepi pregatirea pentru procedura de fertilizare in tara. Apoi poti sa continui cu acelasi medic in Grecia. Mai exact, el te va insoti si va discuta cu medicii de acolo.

Acest lucru iti poate maximiza sansele de reusita ale procedurii. Atunci cand medicul cunoaste etapele tratamentului de pregatire, nu exista riscul de a rata momentul potrivit pentru fertilizare. Si nici de lua gresit anuminte medicamente. Comunicarea cu clinica este mult mai simpla atunci cand iei legatura direct cu medicul tau. Greseli privind documentatia necesara pentru procedura pot fi evitate.

FIV in Grecia, 2 in 1, de la procedura la vacanta

Fertilizare in vitro se adreseaza cuplurilor care au o problema de fertilitate si care nu poate fi tratata alftel. Pentru procedurile de reproducere umana asistata, Grecia este cea mai populara tara. Pe langa sansele mari de reusita, dispune de tehnologie moderna si echipe de medici specializati in RUAM.

Costurile pentru FIV in Grecia sunt printre cele mai bune atat pentru procedura clasica, cat si pentru FIV cu ovocite donate. Afla aici cat costa un ciclu de fertilizare in vitro,  cu ovocite donate ori embrioni donati.  

Costurile de transport si cazare sunt si ele accesibile, in special in extrasezon. Totusi, in timpul verii exista posibilitatea sa platesti mai mult pe transport si cazare deoarece Grecia este o alegere de vacanta pentru milioane de turisti.

Calatoria pentru FIV in Grecia se transforma de cele mai multe ori intr-o vacanta adevarata. Inainte de procedura, cuplurile aleg sa viziteze imprejurimile si sa se bucure de preparatele traditionale grecesti.

Inca un avantaj pentru FIV in Grecia este faptul ca cetatenii europeni, americani, australieni, canadieni si japonezi nu au nevoie de viza.

sursa: discovergreece.com

21 Responses

 1. Bunã ziua ,am virsta de 47 de Ani si imi doresc sã devin Mamã deoarece pe cale naturalã nu am reuşit,
  Rog foarte mult sã îmi dați un sfat,sunt pregãtitã sã încerc o cale de a deveni Mamã,

  1. Buna ziua. Daca pe cale naturala sarcina nu a fost obtinuta, puteti incerca procedurile de fertilizare in vitro. Avand in vedere varsta, cel mai probabil vorbim despre o fertilizare in vitro cu ovocite donate. Insa, inainte de a face aceasta indicatie avem nevoie de un rezultat recent al testului AMH. Daca aveti nevoie de mai multe informatii, va stam la dispozitie.

 2. Buna ziua
  Am pierdut 5 sarcini(3 obținute natural și 2 of prin Fiv făcut în Canada).Sarcinile le-am pierdut la o săptămână de la pozitivarea testului. Vreau sa menționez faptul ca am trombofilie si ultima sarcina am pierdut-o cu tratament, clexane 0.5 ,femibion,acid folic,vit b6.As dori sa mai încerc o data în GRECIA.Cum sa procedez?La ce clinica?Mulțumesc

  1. Buna ziua. In acest moment, colaborarea cu Grecia (Medimall Atena) se face prin doua clinici partenere, Dacia Medical Center (Bucuresti) si Ana Medical Center (Ploiesti). Va putem oricand facilita o programare. Rugamintea noastra este sa aveti dosarul medical.

  1. Buna ziua. Calitatea ovocitelor ar putea sa ofere un raspuns. Daca s-au facut examinari ale embrionilor in acest sens, ar fi util rezultatul.

 3. Buna ziua as dori sa stiu cat mar costa o fertilizare cu ovocite donate? Tin sa menționez ca am insuficienta ovariana si nu pot rămâne însărcinată pe cale naturala. Am varsta de 32 de ani.

  1. Buna ziua! Fertilizarea in vitro cu ovocite donate si embrioni donati are o reducerea de 𝟕𝟓𝟎 𝐝𝐞 𝐄𝐮𝐫𝐨. Costul procedurii este de 𝟒.𝟎𝟓𝟎 𝐝𝐞 𝐄𝐮𝐫𝐨, fata de pretul initial care era de 4.800 de Euro.

 4. Bună seara,
  Numele meu este Larisa și m-ar interesa un tratament FIV in Grecia cu ovocite donate. Am vârsta de 41 de ani și am făcut de 2 ori tratamet in Germania pentru FIV cu ovocitele mele, dar din păcate am ovulat doar un ovul iar acela nu a reușit.

  1. Buna ziua! Inainte sa mergeti in Grecia, trebuie sa fiti luata in evidenta si monitorizata de un specialist de aici. Va putem ajuta cu medici din Bucuresti si Ploiesti. Unde va este mai usor sa ajungeti?

  1. Buna ziua! Pana la sfarsitul anului 2021, avem o reducere de 700 de euro la procedura de FIV cu ovocite donate si la cea cu embrioni donati. Costul este de 4.100 euro, pret redus de la 4.800 euro. Pe langa costul procedurii propriu-zise, se adauga si costurile de investigare si pregatire, care sunt de aproximativ 2.500 lei, cat si costul de transport. Sunt necesare doua bilete de avion dus-intors, pentru ca partenerul trebuie sa fie prezent pentru proba de sperma. Pentru detalii, va recomandam atat clinica Dacia Medical Center din Bucuresti (0766 536 553), cat si clinica Ana Medical Center din Ploiesti (0733 550 055).

 5. Bunã ziua, am in mic chist pe ovarul sting si are 2,7 cm,
  Spunetimi pot sä incerc fiv cu ovocide donate????

  1. Buna ziua. Este de dorit sa avem o indicatie pentru FIV cu ovocite donate avand la dispozitie un dosar medical care sa conduca la acest tratament pentru infertilitate. Diagnosticul mentionat de dumneavoastra nu conduce la o indicatie directa de FIV cu ovocite donate. Ne dorim sa studiem dosarul medical, asa ca va asteptam in clinicile noastre din Bucuresti si Ploiesti.

 6. Buna ziua,am 45 de ani sunt operata de 4 ani de ovare in urma careia am ramas doar cu 30% din ovarul drept si ne dorim foarte mylt un copil . Vreau sa recurg la invitro .Este vreo sansa??

  1. Buna ziua. Va recomandam sa realizati un test de rezerva ovariana, chiar si in aceste conditii. In cazul in care nu putem dispune de rezerva, luand in considerare si varsta, va putem sustine in procedura de FIV cu ovocite donate. Va stam la dispozitie in orice situatie.

 7. Buna ziua! Am 47 de ani, AMH 1.01 si toate analizele de tiroidă ok. Doresc o programare in București pentru fertilizare in vitro. Mulțumesc!

  1. Buna ziua. Va stam la dispozitie in Bucuresti la Dacia Medical Center – 0766 536 553.

 8. Bună ziua am 44 ani și as dori să-mi spuneți toți pașii care trebuie parcurși și prețul pentru o fertilizare în vitro cu ovocite donate sin operata din 2010 de chist ovarian unde mia fost scos și ovarul ear de 4 ani sint la menopauza am vrio șansă de a avea un bebe va multumesc

  1. Buna ziua. In prezent, puteti beneficia si de realizarea gratuita a procedurii de FIV cu donate prin Programul National 2023 de decontare a procedurii, care prevede oferirea ajutorului financiar de 15.000 lei daca beneficiarul procedurii isi achizitioneaza din fonduri proprii materialul genetic (ovocite congelate). Trebuie doar sa respectati criteriile de eligibilitate:
   a) membrii cuplului sunt cetateni romani, asigurati in sistemul public de asigurari sociale din Romania, cu domiciliul in tara.
   b) procedurile medicale de specialitate recomandate trebuie sa se desfasoare intr-o unitate medicala de pe teritoriul Romaniei afiliata programului, autorizata sa desfasoare acest tip de activitati specifice;
   c) varsta femeii beneficiare sa fie cuprinsa intre 20 si 45 ani impliniti, pana la implinirea varstei de 46 de ani.
   Pentru FIV in Grecia cu ovocite donate, costurile pentru procedura pornesc de la 5.000 euro, varsta maxima pentru femeia care doreste sa faca procedura este de 52 de ani, ovocitele donate sunt proaspete.
   Pentru mai multe detalii, va recomandam sa discutati cu unul din partenerii nostri:
   * Dr. Denisa Nica – Ana Medical Center, Ploieşti, tel. 0733.550.055
   * Dr. Chadi Muheidli – Dacia Medical Center, Bucureşti, tel. 0766.536.55
   Cu Dr. Chadi Muheidli puteti discuta si online, in cadrul unei consultatii video de infertilitate, detalii aici – https://www.daciamedicalcenter.ro/consultatie-online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − five =