Fertilizare in vitro in Grecia

Fiv in Grecia

Pentru cuplurile care isi doresc sa devina parinti, dar nu reusesc sa obtina sarcina pe cale naturala, reproducerea umana asistata devine singura optiune. Datorita sanselor mari de reusita si a legislatiei foarte bine pusa la punct, FIV in Grecia este una dintre cele mai bune alegeri.


Numarul tot mai mare al cuplurilor care aleg procedura de FIV in Grecia i-a determinat si pe medicii din Romania sa colaboreze cu clinicile de acolo.
Incepi pregatirea pentru procedura de fertilizare in tara. Apoi poti sa continui cu acelasi medic in Grecia. Mai exact, el te va insoti si va discuta cu medicii de acolo.

Acest lucru iti poate maximiza sansele de reusita ale procedurii. Atunci cand medicul cunoaste etapele tratamentului de pregatire, nu exista riscul de a rata momentul potrivit pentru fertilizare. Si nici de lua gresit anuminte medicamente. Comunicarea cu clinica este mult mai simpla atunci cand iei legatura direct cu medicul tau. Greseli privind documentatia necesara pentru procedura pot fi evitate.

FIV in Grecia, 2 in 1, de la procedura la vacanta

Fertilizare in vitro se adreseaza cuplurilor care au o problema de fertilitate si care nu poate fi tratata alftel. Pentru procedurile de reproducere umana asistata, Grecia este cea mai populara tara. Pe langa sansele mari de reusita, dispune de tehnologie moderna si echipe de medici specializati in RUAM.

Costurile pentru FIV in Grecia sunt printre cele mai bune atat pentru procedura clasica, cat si pentru FIV cu ovocite donate. Un ciclu de fertilizare in vitro costa intre 3000 si 3500 de euro, cu ovocite donate ori embrioni donati ajungand pana la 5000 de euro.

Costurile de transport sunt si ele accesibile. Un bilet de avion costa, in medie, 100 de euro. Pentru cateva nopti de cazare in Atena poti sa platesti doar 150 de euro. Totusi, in timpul verii exista posibilitatea sa platesti mai mult pe transport si cazare deoarece Grecia este o alegere de vacanta pentru milioane de turisti.

Calatoria pentru FIV in Grecia se transforma de cele mai multe ori intr-o vacanta adevarata. Inainte de procedura, cuplurile aleg sa viziteze imprejurimile si sa se bucure de preparatele traditionale grecesti.

Inca un avantaj pentru FIV in Grecia este faptul ca cetatenii europeni, americani, australieni, canadieni si japonezi nu au nevoie de viza.

sursa: discovergreece.com

12 Responses

 1. Bunã ziua ,am virsta de 47 de Ani si imi doresc sã devin Mamã deoarece pe cale naturalã nu am reuşit,
  Rog foarte mult sã îmi dați un sfat,sunt pregãtitã sã încerc o cale de a deveni Mamã,

  1. Buna ziua. Daca pe cale naturala sarcina nu a fost obtinuta, puteti incerca procedurile de fertilizare in vitro. Avand in vedere varsta, cel mai probabil vorbim despre o fertilizare in vitro cu ovocite donate. Insa, inainte de a face aceasta indicatie avem nevoie de un rezultat recent al testului AMH. Daca aveti nevoie de mai multe informatii, va stam la dispozitie.

 2. Buna ziua
  Am pierdut 5 sarcini(3 obținute natural și 2 of prin Fiv făcut în Canada).Sarcinile le-am pierdut la o săptămână de la pozitivarea testului. Vreau sa menționez faptul ca am trombofilie si ultima sarcina am pierdut-o cu tratament, clexane 0.5 ,femibion,acid folic,vit b6.As dori sa mai încerc o data în GRECIA.Cum sa procedez?La ce clinica?Mulțumesc

  1. Buna ziua. In acest moment, colaborarea cu Grecia (Medimall Atena) se face prin doua clinici partenere, Dacia Medical Center (Bucuresti) si Ana Medical Center (Ploiesti). Va putem oricand facilita o programare. Rugamintea noastra este sa aveti dosarul medical.

  1. Buna ziua. Calitatea ovocitelor ar putea sa ofere un raspuns. Daca s-au facut examinari ale embrionilor in acest sens, ar fi util rezultatul.

 3. Buna ziua as dori sa stiu cat mar costa o fertilizare cu ovocite donate? Tin sa menționez ca am insuficienta ovariana si nu pot rămâne însărcinată pe cale naturala. Am varsta de 32 de ani.

  1. Buna ziua! Fertilizarea in vitro cu ovocite donate si embrioni donati are o reducerea de 𝟕𝟓𝟎 𝐝𝐞 𝐄𝐮𝐫𝐨. Costul procedurii este de 𝟒.𝟎𝟓𝟎 𝐝𝐞 𝐄𝐮𝐫𝐨, fata de pretul initial care era de 4.800 de Euro.

 4. Bună seara,
  Numele meu este Larisa și m-ar interesa un tratament FIV in Grecia cu ovocite donate. Am vârsta de 41 de ani și am făcut de 2 ori tratamet in Germania pentru FIV cu ovocitele mele, dar din păcate am ovulat doar un ovul iar acela nu a reușit.

  1. Buna ziua! Inainte sa mergeti in Grecia, trebuie sa fiti luata in evidenta si monitorizata de un specialist de aici. Va putem ajuta cu medici din Bucuresti si Ploiesti. Unde va este mai usor sa ajungeti?

  1. Buna ziua! Pana la sfarsitul anului 2021, avem o reducere de 700 de euro la procedura de FIV cu ovocite donate si la cea cu embrioni donati. Costul este de 4.100 euro, pret redus de la 4.800 euro. Pe langa costul procedurii propriu-zise, se adauga si costurile de investigare si pregatire, care sunt de aproximativ 2.500 lei, cat si costul de transport. Sunt necesare doua bilete de avion dus-intors, pentru ca partenerul trebuie sa fie prezent pentru proba de sperma. Pentru detalii, va recomandam atat clinica Dacia Medical Center din Bucuresti (0766 536 553), cat si clinica Ana Medical Center din Ploiesti (0733 550 055).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *