Intrebari si raspunsuri pe scurt

ovocite_donate_story (Large)
Donarea de ovocite si adoptia de embrioni sunt permise in Grecia. Exista o legislatie extrem de clara in acest sens, fiind un program national bine pus la punct.

Lista scurta de asteptare. Legea extrem de restrictiva din tari ca Australia, Marea Britanie si altele, face ca selectia donatorilor sa fie atat de mult prelungita, incat raman foarte putine optiuni, iar identitatea lor ajunge deseori devoalat.

Caracterul 100% anonim. In lipsa unei liste de asteptare si cu un numar mare de donatori disponibili, Grecia nu are probleme de devoalare a donatorilor. Acest aspect este extrem de important, nu doar din perspectiva emotionala, ci si din perspectiva biologica. Caracterul anomin este garantat.

Rata de succes. Clinicile din Grecia au capacitatea de a gasi un donator compatibil, la timp scurt de la prima programare. Se fac testele necesare si se urmeaza procedura legala/medicala. Rata de succes afisata de clinicile din Grecia pentru fertilizare in vitro cu ovocite donate este de 60-75%.

Varsta limita. Receptorul (femeia care primeste embrionul rezultat din fertilizare in vitro cu ovocite donate) nu poate avea mai mult de 50 de ani.

Donatorul este ales in functie de caracteristicile cuplului receptor. Criteriile de selectie sunt culoarea ochilor, a parului si a pielii.

Femei singure si cupluri necasatorite. Tratamentul este permis in aceste cazuri.

2 Responses

  1. Buna ,ma numesc Alina ,Ramona ,am 46 de ani De 3 ani sunt împreuna cu iubitul meu și împreuna nu avem copii lucru care ni l dorim dar nu reușim Am avea norocul și bucuria sa mai pot rămâne însărcinată la vârsta asta .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten − one =