Pret pentru FIV – ovocite proprii sau ovocite donate

pret pentru FIV

Fiecare clinica cu aceasta specialitate stabileste propriul pret pentru FIV. Costurile pentru fertilizare in vitro variaza atat de la o clinica la alta, cat si de la un oras la altul. Un pret pentru FIV depinde de tipul de consumabile folosite, de tipul de procedura, chiar si de salarizarea personalului medical, ce reflecta pregatirea acestuia.

In Romania, tarifele pentru o procedura FIV in Romania le poti consulta aici.

Pret pentru FIV cu ajutor de la Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii are un program prin care cuplurile care doresc sa faca o procedura FIV pot obtine decontarea unei parti din costuri. Programul national acopera o parte din suma, restul de bani venind de la viitorii parinti. Afla aici mai multe despre Programul national de decontare FIV.

FIV cu bani de la Primaria Bucuresti

Si Primaria Capitalei a avut un program prin care aloca fonduri cuplurilor care nu reusesc sa obtina o sarcina pe cale naturala. Era vorba de doua vouchere, in valoare totala de 13.800 de lei. Primul voucher este pentru tratamentul de stimulare ovariana. Al doilea e pentru procedura propriu-zisa de fertilizare in vitro si embriotransfer. Daca pretul procedurii depaseste suma de la PMB, diferenta de bani trebuie suportata de catre beneficiari.

Pret FIV cu ovocite donate

Procedura FIV cu ovocite donate se poate realiza si in Romania, dar si in alte tari. Pretul difera in functie de tara in care se efectueaza. Iata, aici, de exemplu, tarifele din Grecia, unde nu exista liste de asteptare. Rata de succes la FIV cu ovocite donate in Grecia este de 64%.

Ai intrebari? Scrie-ne !

sursa foto: knowledge.wharton.upenn.edu 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five + 14 =