Fertilizare in vitro cu sanse de reusita

fertilizare in vitro sanse de reusita

Clinicile medicale din Grecia se mandresc cu un numar mare de proceduri de fertilizare in vitro cu sanse de reusita. Grecia este una dintre destinatiile cele mai utilizate de cuplurile care isi doresc un copil prin fertilizare in vitro. Acest tip de turism medical a luat amploare in Grecia in ultimii ani. Motivele – preturi mai mici decat in alte tari, servicii medicale de calitate si perioada de asteptare foarte scurta, uneori chiar deloc. Legislatia clara si caracterul anonim al donatorului, pentru FIV cu ovocite donate, sunt si ele argumente solide.

Preturi pentru FIV in Grecia

Preturile unei proceduri sunt competitive si se pot compara cu cele din Polonia, Cehia sau Ucraina. Astfel, o fertilizare in vitro cu ovocite proprii poate costa in Grecia in jur de 3000-3500 de euro. Pretul creste pana la 5000-6000 de euro atunci cand e vorba despre fertilizare in vitro cu ovocite donate. Viitorii parinti trebuie sa tina cont si de faptul ca tot ei vor plati si cazarea, transportul si masa.

Legislatia care reglementeaza fertilizarea in vitro

Legislatia din Grecia este una dintre cele mai permisive in acest domeniu. Procedurile de fertilizare in vitro sunt disponibile pentru toate femeile cu varste sub 50 de ani. In privinta donatorilor de sperma nu exista o limita de varsta. De asemenea, si femeile fara partener pot apela la aceasta procedura.

Cei mai multi dintre medicii greci vorbesc fluent engleza, astfel ca se poate comunica usor. Totusi, motivul principal pentru care multe cupluri apeleaza la fertilizarea in vitro in Grecia este faptul ca nu exista liste de asteptare. Datorita legislatiei permisive, exista suficiente clinici astfel incat cuplurile care isi doresc un copil prin FIV sa nu fie nevoite sa astepte.

Fertilizare in vitro cu sanse de reusita

O fertilizare in vitro cu sanse de reusita mari depinde in cea mai mare masura de varsta mamei. Cat cat aceasta este mai tanara, cu atat cresc sansele ca procedura sa aiba succes, mai ales daca se face cu ovocite proprii. Cand procedura este cu ovocite donate, sansele cresc si mai mult. Exista clinici in Grecia care au raportat o rata de succes de peste 60%. Daca la femeile sub 35 de ani procentul de sarcini obtinute ajunge pana la aproape 65%, acesta scade pana la 22% in cazul femeilor trecute de 40 de ani.

La nivel european, rata de succes este undeva intre 33 si 35%. Succesul unei proceduri de fertilizare in vitro depinde de multi factori. Drept urmare, e posibil sa fie nevoie de mai multe proceduri pentru a se obtine o sarcina viabila. Vor avea mai multe sanse femeile sanatoase, fara avorturi in trecut si care nu fumeaza. Chiar si alimentatia are un rol important in fertilitate. Femeile care sufera de obezitate au un risc crescut de avort spontan, deci sanse mai mici pentru a obtine un copil.

Inainte de a apela la fertilizarea in vitro asigura-te ca organismul tau poate sustine o sarcina timp de noua luni. Medicul specialist va recomanda mai multe investigatii, iar problemele de sanatate ar trebui rezolvate inainte de a face procedura FIV.

sursa foto: globalsurrogacy.world

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − 16 =