Emotia unui medic atunci cand visul pacientilor devine realitate

FIV-cu-ovocite-donate-1

Povestile cuplurilor care au trecut printr-o procedura de fertilizare in vitro cu ovocite donate sunt de-a dreptul emotionante. Pe langa membrii familiei si prieteni, cel care traieste aceleasi sentimente alaturi de cuplu vizavi de rata de succes FIV cu ovocite donate, este MEDICUL.

In aceasta perioada de incercare, medicul devine confidentul cuplului. Medicul este cel caruia cuplul i se destainuie atunci cand exista probleme de fertilitate. Medicul este cel care ofera o parere avizata despre sansele si metodele de conceptie a copilului si cel caruia cuplul ii cere sfatul atunci cand are nevoie de lamuriri.

Medicul este cel care cere sa fie anuntat despre orice schimbare resimtita si este cel care insoteste cuplul in strainatate pentru procedura de fertilizare in vitro cu ovocite donate. Da, tot medicul este cel caruia ii este adresat adesea mesajul “Multumim pentru ca ne-ati ajutat sa ne indeplinim visul!”.

Dar oare ce simte medicul atunci cand primeste mesajul ca testul de sarcina este pozitiv?

Pe langa implinirea profesionala, fiecare test de sarcina pozitiv al pacientelor mele imi creeaza aceeasi satisfactie personala pe care am avut-o atunci cand aflat ca eu sunt insarcinata!

Dr. Denisa Nica, medic primar obstetrica-ginecologie
dr Denisa Nica
Dr. Denisa Nica, coordonator Ana Medical Center

Rata succes FIV cu ovocite donate cumulata: > 80%

Ultima vizita in Grecia la care si-a insotit pacientele pentru fertilizarea in vitro cu ovocite donate i-a adus si mai multe motive de bucurie Dr. Denisa Nica. Cu 80% mai multe motive de bucurie. Mai exact, testele de sarcina pentru 80% dintre femeile care au apelat la fertilizare in vitro cu ovocite donate au iesit POZITIVE.

dr Denisa Nica ANAMC
Dr. Denisa Nica, medic primar obstetrica-ginecologie

In general, in cazul fertilizarii in vitro cu ovocite donate, rata cumulata de succes a clinicii Medimall din Grecia, cu care Dr. Denisa Nica a ales sa colaboreze, este una ridicata, mai mare de 80%. Despre ce inseamna rata cumulata de succes gasesti mai multe informatii, AICI.

sarcina cu fiv ploiesti

Pentru fiecare cuplu alaturi de care merg in Grecia pentru fertilizarea in vitro am aceleasi ganduri. Sa ne intoarcem in formula marita. In timpul zborului, imi trec prin fata ochilor imagini cu prima intalnire cu cei care peste 9 luni, din 2, vor deveni 3 sau si mai multi. Cine stie? Parca ii vad cum au venit la consult. Unii stanjeniti, altii ingrijorati, altii – increzatori. Le stiu povestile de dragoste si, cel mai important, dorinta de a avea un copil. Stiu cat de mult s-au framantat, seturile de analize, investigatiile si schemele de tratament pe care le-au urmat. Stiu si ce dificultati financiare au avut. Vad cum ma privesc cu speranta in ochi ca eu sunt cea care le pot indeplini visul. As vrea sa ajut pe toata lumea, dar stiti cum e. In meseria aceasta, incercam sa tratam cat putem trata infertilitatea, dar nu suntem Dumnezeu.

Dr. Denisa Nica, specialist in infertilitate
dr Denisa Nica

Dr. Denisa Nica este medic primar obstetrica-ginecologie. Are competenta in ecografie obstetricala si ginecologica, chirurgie laparoscopica ginecologica, histeroscopie, tratamentul infertilitatii cuplului si reproducere umana asistata si este coordonatoarea Clinicii Ana Medical Center din Ploiesti . Este denumita de pacienti “cel mai bun doctor de mamici”.

Vrei sa faci si tu parte din familia noastra si sa fii una dintre povestile noastre de succes? Nu ezita sa ne contactezi! Specialistii nostri iti sunt alaturi cu cele mai bune indrumari si solutii medicale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen + four =